Honningis med frugt
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : |
|
|
Honningisen:
Rør honningen lind med citronsaften og tilsæt æggeblommerne. Pisk æggehvider og piskefløde stive hver for sig. Bland først flødeskummet i honningblandingen og vend derpå forsigtigt de stiftpiskede hvider i. Hæld blandingen i en form og stil den i fryseren i 4-5 timer. Rør i isen af og til den første time. Frugten: Skræl kiwierne og skær dem i skiver. Skold og flå fersknerne og skær dem i smalle både. Konserverede skal blot dryppe af og skæres i både. Befri jordbærrene for haser, skyl og halvèr dem. Jordbærsaucen: Kom vand og sukker i en gryde. Skrab kornene ud af vanillestangen og kom dem sammen med stangen i sukkerblandingen. Kog lagen i ca 5 min. Lad den køle af. Fjern vanillestangen. Purèr de rensede og skyllede jordbær gennem en sigte eller i blender og bland purè og lage. Anretning: Tag isen ud af fryseren ca 10 min før servering. Vend den ud på et serveringsfad. Hæld saucen rundt om isen og fordel frugten herpå eller servèr den til i en (klar) glasskål og servèr straks. |
|
Opskriften er vist 7448 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne