Frittelle di mele
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Smør og mælk opvarmes og hældes i skål. Melet røres sammen med bagepulveret og blandes i mælken. Del æggene i hvider og blommer. Pisk blommerne sammen og bland det i dejen. Stil dejen på køl 1 time.
Imellemtiden skrælles æblerne og kernehuset udstikkes. Skæres i 7 mm tynde ringe, bestrøes med sukker og overhældes med rødvin. Lad dem trække 15 min. i marinaden. Tag æbleringene og tør dem i køkkenrulle. Bland sukker med finthakket mynte.
Æggehviderne piskes stive sammen med en prise salt og vendes forsigtigt i dejen.
Olien opvarmes. Æbleringede stikkes enkeltvis med en gaffel og dyppes i den varme olie og bages til de er gyldenbrune. Lægges på fedtsugende papir og vendes i myntesukkeret mens de stadig er varme.
|
|
Opskriften er vist 9969 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne