Nøddekartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : |
|
|
Kartoflerne koges med skræl, halveres
og kommes i et ovnfast fad sammen
med rødløg i tynde både, hasselnøddeflager, hakket
persille, smør, salt og peber.
Steges i ovnen ved 200° C i ca. 15 min. |
|
Opskriften er vist 20414 gange,
og udskrevet 555 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne