Skinke i thai karry

Skinke i thai karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler

Oprindelsesland : Thailand

ThailandKilde : Føtex

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.wokstrimler af skinkekød
1 lille ds. Xing Fu kokosmælk 165 ml
1 ps.Xing Fu rød karry stir fry sauce
150 g.sukkerærter
 salt
 peber
 sukker
 
Opskrift:
Skinke i thai karry Brun først halvdelen af skinkestrimlerne i lidt af den faste kokosmælk fra bunden af dåsen, læg til side, og brun resten ved kraftig varme. Tilsæt resten af kokosmælken, karrysaucen og de brunede skinkestrimler, og lad det koge 2 min. Snit sukkerærterne på langs, og kom dem ved kødet sammen med lidt vand. Kog et par minutter, så de stadig har bid. Smag til med salt, peber og en anelse sukker.

Servér straks med ris eller nudler.





karakterer:
Opskriften er vist 16229 gange,
og udskrevet 317 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hmm .. jeg syntes det lyder som en lækker ret men ikke lige til den fødselsdag jeg havde tænk mig at holde!