Thai-karry med ris
Hovedingrediens : Svinekød - Svinestrimler Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Thailand Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog risene efter anvisning på pakken.
Pil løget og skær det i strimler. Skær peberfrugten i strimler. En pande eller gryde med teflonbelægning pensles med en smule olie og kød og grøntsager svitses. Tilsæt karrypasta, bouillon og kokosmælk og lad det koge nogle minutter. Smag til med salt og peber. Server med ris. |
|
Opskriften er vist 98770 gange,
og udskrevet 2166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2017-04-11 09:03:25 Kan man fryse retten ned?:) fettekeks - 2013-12-09 19:17:01 God ret, men efter min mening kan man roligt doble mængden af rød karry op. Pas også på at grøntsager ikke får for meget. Katrine - 2013-09-12 18:07:25 Lækker og nem ret. Har også lavet den med kylling og nudler. Nicolaj - 2013-03-13 20:17:54 Det kunne være kanon at oplyse hvor stor en dåse kokosmælk der er tale om?! Jennie - 2011-08-22 23:15:27 Den var nem og meget lækker, og som studerende var den god og billig det eneste som lige kostede lidt var den røde karry pasta, men den kan heldigvis holde sig i utrolig langtid. anonym - 2010-03-14 18:35:20 jeg savner der står hvor mange kcal og fedt indhold der er i Søren - 2007-03-22 02:26:38 Jeg kan jo godt lide det smager af Thailandsk mad, og så skal der mindst dobbelt så meget Curry pasta i. Ellers nem og ekstem god hverdagsret. Helle - 2005-01-01 01:01:01 brugte kylling istedet for svinekød.kanon god ret og nem at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne