Kalkun Wienerschnitzel
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : JBJ Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom lidt smør på panden og herefter kartoflerne. Lad kartoflerne stege indtil de er gyldne.
Vend Kalkun Schnitzlerne i pisket æg og derefter rasp og steg dem i smør til de er pænt gyldne ved middel varme. Schnitzlerne pyntes med ansjosfilet der ligges i ring og heri fyldes kapers. Pynt med citron skiver eller både. |
|
Opskriften er vist 41745 gange,
og udskrevet 517 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2010-11-14 18:27:55 De kalkunschnitzler du kan købe skåret, er gerne nogle små gnallinger. Køb i stedet et kalkunbryst, del det i 4 og bank hvert stykke flad. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne