Engelske tevafler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel og bagepulver blandes og tilsættes mælk, æg og salt. Røres sammen til en dej og blandes med smeltet, afkølet smør. Dejen må ikke være skummende.
Vaflerne bages i palmin, til de er gyldne og serveres drysset med sukker til en dampende varm kop te. |
|
Opskriften er vist 67460 gange,
og udskrevet 549 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (31 stemmer) |
|
Kommentarer jakob - 2012-10-06 10:48:36 hvad er palmin Michelle - 2012-02-12 13:22:36 Hvad med om man læste opskriften før man kom med en kommentar om chokolade?? Der står jo intet herom i denne opskrift. Men Synes at de smager godt :-) Gitte - 2012-02-11 16:28:00 Hos os kaldes opskriften SNEBOLLER, man bruger en ske til at sætte dejen af med. Kaj - 2010-12-04 15:31:13 Jeg har lige læst alle de kommentarer til denne opskrift. Hvor er det dog sørgeligt, at nogle ikke kan læse. Læs dog opskriften og følg den. Ikke noget med vaffeljern eller chokolade. Ak - ak - ak. Voksne mennesker. Karen Bertelsen - 2009-12-23 18:39:47 Jeg siger tak for opskriften og vil afprøve den, da jeg gerne ville bage nogle til et gæstebud den 22 dec. prøvede jeg og bage en portion efter en opskrift på gammeldags Krustader, som jo også bages på et jern det lykkedes og folk var meget begejstrede for dem, de lægges sammen med piskefløde og en god marmelade og sigtes så med flormelis. Skal lægges sammen lige før de serveres. Men nu tror jeg at jeg vil bage efter din opskrift og skal nok kommentere dem bagefter. Hvis du er heldig kan du finde jernet på et loppemarked. Mvh. Karen. Per - 2009-11-22 12:00:07 Hvordan vaflerne skal bages er noget mangelfuld, og vaflerne på billedet mener kokken er for grimme til at kunne servere. Der skulle være nogle belgiske vafler som skulle bages i friture hvor dejen skulle kommes i som små klumper, og det er det som vi har forsøgt at gøøre her, klumperne skal dog være noget små for at de kan nå at blive gennembagte. Vi har prøvet at bage vaflerne i et elvaffeljern men der bliver de ikke gode, de bliver alt for faste. Vi mener at der skulle findes et vaffeljern som dyppes i dejen og herefter i friture, hvor dejen så slås af jernet. lidt hen efter et krustadejern. Annie - 2009-01-25 08:48:33 Jeg tror disse vafler er en form for franske vafler, hvorfor skulle de ellers koges i palmin. Dette er bare mit gæt og måske derfor spørgsmålet fra Jens Jørgen om chokoladen. Vini - 2008-09-27 15:51:44 Jens Jørgen - hvis du ikke laver vafler med et vafeljern hvordan laver du så vafler? Får mig til at tænke på om du laver æbe´lskiver uden en æbelskivepande (el. lign). Undre mig ligesom Camilla og Ida over hvad det er for noget chokolade det er der volder dig problemer. Hvis det er fordi du tidligere har fået vafler der var belagt med chokolade blev chokolade sikkert kommet på efter vaflerne var lavet. Jeg kunne forestille mig det er sket ved først at smelte chokoladen og derefter pensle Ida - 2007-03-04 08:27:11 hvor står der noget on chokolade ??? Camilla - 2007-01-19 15:27:32 ...og gad vide, hvadfor en chokolade det er, som volder dig problemer? Mad-damen - 2005-01-01 01:01:01 jens jørgen hvordan vil du ellers lave vafler uden et vaffeljern Lizbet - 2005-01-01 01:01:01 supper opskrift - læg et stykke skinke paa dejen inden du bager den saa har du er det et godt mellem måltid evt. revet ost i dejen eller æble. Jens Jørgen - 2005-01-01 01:01:01 Ejnejnej - denne her opskrift kræver vaffeljern og alt muligt - det er jo komplet umuligt...og hvad med chokoladen, hvor skal den puttes hen?!?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne