Hård Lagkage

Hård Lagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ivan Hangstrup

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.margarine
500 g.sukker
1000 g.hvedemel
1 æg
1 tsk.hjortetaksalt/bagepulver
 
 Fyld:
 svesker
 creme
 
Opskrift:
Alle ingredienser blandes og æltes til en fast dej. Deles i 4 stykker der presses ud i formen. bages ved 200 grader til de er brune.

Lægges sammen med de kogte svesker og creme. Pyntes med flødeskum.

Tips:

Kagen skal helst stå et døgns tid efter den er lagt sammen i en tætsluttende pose. Absolut lækker og anderledes lagkage.





karakterer:
Opskriften er vist 25137 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-24 09:04:33
Den er nu bedst med hindbærsyltetøj mums