Hård Lagkage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Ivan Hangstrup Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienser blandes og æltes til en fast dej.
Deles i 4 stykker der presses ud i formen. bages ved 200 grader til de er brune.
Lægges sammen med de kogte svesker og creme. Pyntes med flødeskum. Tips: Kagen skal helst stå et døgns tid efter den er lagt sammen i en tætsluttende pose. Absolut lækker og anderledes lagkage. |
|
Opskriften er vist 25137 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Kaj Jørgensen - 2009-04-24 09:04:33 Den er nu bedst med hindbærsyltetøj mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne