Lammenoisetter i portvinssky med kapers

Lammenoisetter i portvinssky med kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8 små bøffer af lammefileten, hver ca. 2 cm. tykke
40 g.klaret smør
2 dl.god portvin
2 spsk.kapers
2 dl.kalvefond
 
Opskrift:
Bøfferne steges let i det klare smør på en stegepande. De bør være rosa indeni, for at bevare smagen bedst muligt. De skal have ca. 2. minutter på hver side.

Noisetterne tages af panden og holdes varme. Fedtstoffet hældes fra panden, som derefter koges af i portvin. Over kraftigt blus reduceres den til 1/5. Kapers og fond røres i panden, gives et kraftigt opkog, og saucen hældes over noisetterne eller serveres i en sovsekande for sig.

Pommes Sarladaise Rå meget tynde skiver kartofler ristet i hønsefedt til de er næsten møre, hvorefter tynde skiver trøffel blandes i og ristes med de sidste minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 11800 gange,
og udskrevet 191 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu