Lammenoisetter i portvinssky med kapers
Hovedingrediens : Lammekød - Lammefilet Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne steges let i det klare smør på en stegepande.
De bør være rosa indeni, for at bevare smagen bedst muligt.
De skal have ca. 2. minutter på hver side.
Noisetterne tages af panden og holdes varme. Fedtstoffet hældes fra panden, som derefter koges af i portvin. Over kraftigt blus reduceres den til 1/5. Kapers og fond røres i panden, gives et kraftigt opkog, og saucen hældes over noisetterne eller serveres i en sovsekande for sig. Pommes Sarladaise Rå meget tynde skiver kartofler ristet i hønsefedt til de er næsten møre, hvorefter tynde skiver trøffel blandes i og ristes med de sidste minutter. |
|
Opskriften er vist 11800 gange,
og udskrevet 191 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne