Oste og saltstænger
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Indsendt : |
|
|
Rul dejen ud i ca ½ cm tykkelse og pensl med sammenpisket æg. Skær den i strimler med en kagespore og drys enten med salt eller fintrevet ost. Læg stængerne på bageplade med bagepapir og (vrid eller sno dem evt. lidt) og bag dem ved 220 grader i ca 15 minutter.
|
|
Opskriften er vist 18947 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2010-06-17 21:57:17 Er de fryseegnet?? Hvis ikke hvor lang tid før brug kan man bage dem? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne