Italiensk tomatsuppe
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tomaterne skoldes og flås, hakkes groft. Steger let i den varme olie med hvidløg og friskhakket basilikum.
Heri hældes tomatpure og bouillonen. Suppen koger op, smages til med salt og peber og nydes med brød og måske en klat kold cremefraiche. |
|
Opskriften er vist 143120 gange,
og udskrevet 4054 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (81 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-11-04 09:51:13 Jeg må være ærlig at jeg lave studenter udgaven hvor jeg bruger dåse tomater, men den er stadig god. nadia - 2013-03-28 11:29:55 man skal jo heller ikke putte tør man skal putte FRISK basilikum Per Johansson - 2011-03-05 12:58:58 Fantastisk opskrift...Tak.O) anonym - 2010-09-19 18:27:33 Jeg puttede tørret basilikum i i stedfor. Den smager absolut ik godt, så den ryger ud :( anonym - 2010-01-17 23:58:08 Skal "skralden" af tomaterne? Sidsel - 2009-02-10 21:05:21 Orv, du har gjort meget ud af det!! Ros ;) Lisbeth - 2008-12-08 16:13:10 Den lyder lækker og skal prøve at lave den til aftens mad i aften. :-) Philip - 2008-11-13 16:55:30 hvorfor hvidløg susanne - 2008-08-22 17:01:42 god opskrift med mange muligheder, jeg tilføjede to stærke røde friske chilier hvilket var rigtig lækkert, næste gang vil jeg prøve med lidt kylling samt nogle små pasta skruer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne