Grøntsagstimbale
Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager Indsendt : Red : |
|
|
Skræl persillerødderne/grønsagerne og skær dem i mindre stykker.
Kog dem i letsaltet vand, til de er møre og lad dem afdryppe i en sigte.
Smelt smørret og svits de kogte persillerødder/grønsager uden at de bruner.
Krydr med salt og peber og blend dem til en puré.
Afkøl puréen.
Pisk æggeblommer med fløde og rør det i den afkølede puré.
Smør folieformene med olie og fordel puréen heri.
Bag puréen i vandbad ved 175 grader i ca. 25 min., til massen er stivnet.
Ved servering vendes timbalen ud på tallerkenen.
Tips: Timbalerne er lavet med persillerod, men kan sagtens tilberedes med andre grønsager. Et flot og dekorativt tilbehør til gæstemad. |
|
Opskriften er vist 46443 gange,
og udskrevet 1164 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne