Hokkaidofritter
Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido Indsendt : |
|
|
Skæres i stænger, vendes med olivenolie, chili, salt og peber. Bages i 15-20 minutter. Serveres med myntedip (tynd mayonnaise), med ristet sesam og eventuelt katosteblomster
|
|
Opskriften er vist 21420 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Heidi - 2010-10-28 19:26:03 Selvfølgelig spiser man skrællen med - den bliver fint mør. Den smager dejligt. marianne - 2009-10-22 15:43:38 man skal altid skrælle en hokkaido. brug blot en kartoffelskræller. husk at gæmme kernerne. de kan puttes i jorden til foråret og du kan så selv dyrke dine hokkaido. kamilla - 2008-09-10 09:41:35 skal man også spise skrællen?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne