Hokkaidofritter

Hokkaidofritter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Hokaido

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 hokkaido
 olivenolie
 chili
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skæres i stænger, vendes med olivenolie, chili, salt og peber. Bages i 15-20 minutter. Serveres med myntedip (tynd mayonnaise), med ristet sesam og eventuelt katosteblomster





karakterer:
Opskriften er vist 21420 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-28 19:26:03
Selvfølgelig spiser man skrællen med - den bliver fint mør. Den smager dejligt.

  -   2009-10-22 15:43:38
man skal altid skrælle en hokkaido. brug blot en kartoffelskræller. husk at gæmme kernerne. de kan puttes i jorden til foråret og du kan så selv dyrke dine hokkaido.

  -   2008-09-10 09:41:35
skal man også spise skrællen??