Spinatsuppe med lynstegte strimler

Spinatsuppe med lynstegte strimler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.skinkeschnitzel
200 g.frisk spinat eller 150 gr. frosne kugler
0.25 blomkål
3 gulerødder
1 spsk.olie
10 dl.hønsekød suppe
100 g.æg nudler
1-2 spsk.sojasauce
 Peber
 
 Tilbehør:
 flutes
 
Opskrift:
Rens spinat Skyl og rens blomkål Skær gulerødder i skiver og skær evt. hver skive ud som en blomst.

Kog æg nudlerne skinken skæres i tynde strimler varm en vok eller stegegryde op og kom halvdelen af olien i.

Steg kødet og lad det danne skorpe tag kødet op på en tallerken Svits grøntsagerne tilsæt suppen og varm den op. Tilsæt spinaten og kog suppen i 2-3 min.

Tilsæt kød og ægnudler. Smag til med soya sauce og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 10046 gange,
og udskrevet 175 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu