Spinatsuppe med lynstegte strimler
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Rens spinat
Skyl og rens blomkål
Skær gulerødder i skiver og skær evt. hver skive ud som en blomst.
Kog æg nudlerne skinken skæres i tynde strimler varm en vok eller stegegryde op og kom halvdelen af olien i. Steg kødet og lad det danne skorpe tag kødet op på en tallerken Svits grøntsagerne tilsæt suppen og varm den op. Tilsæt spinaten og kog suppen i 2-3 min. Tilsæt kød og ægnudler. Smag til med soya sauce og peber. |
|
Opskriften er vist 10046 gange,
og udskrevet 175 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne