Ispanak corbasi spinatsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt : Red : |
|
|
Margarinen smeltes. Heri kommes kødet, de snittede løg, hakket peberfrugt og flåede tomater. Det brunes godt, hvorefter den fint snittede spinat og krydderierne tilsættes. Der røres rundt nogle minutter til spinaten er ble vet lidt blød, hvorefter vandet hældes i. Suppen koger nu under låg i 15 min. Bulguren kommes i og retten koger yderligere 15 min. Suppen serveres med brød (simit). Retten kan fryses og genopvarmes i en gryde tilsæt evt. lidt mere vand.
|
|
Opskriften er vist 12158 gange,
og udskrevet 207 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer AHmet - 2005-01-01 01:01:01 Jeg kender den mad godt, der skal ikke være ris i, og spianten skal være ca. 500-700 gram, plus jeg ved ikke hvor meget en normal vandglas fyldt bulgur vejer, men det skal bare være en glas fyldt bulgur, resten passer sådan nogenlunde, og man behøver faktisk ikke bruge kød til denne her suppe Lise Storgaard - 2005-01-01 01:01:01 Jeg undrer mig yderligere over at der skal 500 gr. grødris i?? Det står der ikke nogen steder i beskrivelsen. Skulle det måske være 500 gr. spinat??? Finn Henriksen - 2005-01-01 01:01:01 Spinaten synes at mangle i "ingredienser". Det er vel ikke en spinatsuppe uden spinat?. Hvis nej, hvad skal mængden af spinat da være? På forhånd tak for svaret. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne