Cremet spinatsuppe med kylling
Hovedingrediens : Bælgplanter - Spinat Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien op i en stor gryde, kom kyllingestykkerne ned i hold og brun dem godt. Tag dem op og lad dem dryppe af på køkkenrulle. Hæld overflødigt fedt til side, men lad der være 1 spsk. tilbage i gryden. Læg kødet tilbage i gryden sammen med gulerod, bladselleri, løg, peberkorn, hvidløg, bouquet garni og 1 1/2 liter vand.
Bring suppen i kog, sæt varmen ned og lad det simre i ca. 40 minutter. Si det og hæld suppen tilbage i gryden. Tag kyllingekødet af benene, skær det i strimler og sæt det til side. Kom kartoflerne i gryden (til suppen). Bring suppen i kog, sæt varmen ned og lad det simre, til kartoflerne er møre. Kom spinatbladene i og lad dem koge, til de er faldet sammen. Kør spinat og kartofler i en foodprocessor, til det er fint hakket. Hæld det tilbage i gryden. Tilsæt det strimlede kød og rør fløden i. Krydr efter smag. Varm forsigtigt op før serveringen. Suppen må ikke koge. |
|
Opskriften er vist 20020 gange,
og udskrevet 421 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne