Ribbenssuppe med grøntsager
Hovedingrediens : Svinekød - Svineribben Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
|
|
En gryde fyldes med vand og der ventes til vandet koger. Ribbenene kommes i og koges i 5 minutter. Derefter kommes grøntsager i. Der slukkes for varmen, og tomaterne kommes i. Der smages til efter behag med vetsin og salt.
Tips: Vetsin er det samme som "Det 3. Krydderi" |
|
Opskriften er vist 14076 gange,
og udskrevet 197 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer frithiof - 2014-09-01 15:30:19 Jeg laver ofte kogte ribben eller gode ben, nøgleben. Benene kommes i rigeligt vand, tilsættes salt og en okseboullionterning. Man kan også tilsætte chili- eller cayennepeber. Serveres med kogte kartofler, kan koges sammen med benene, det giver smag til kartoflerne. Server med sennep og smør. Man kan også lave en sovs ved at jævne noget af suppevandet med mel, farves brun med madkulør. Conny Larsen - 2008-05-29 23:16:44 Har fundet ud af hvad vetsin er, men så, hvor lang tid skal det koges (ribbenene) for det kan ikke passe at det kun skal koget i 5 minutter og derefter med tomater m.v. Hvor lang tid skal det koge med krydderierne? ca. 1 time? så man bagefter kan pensle ribbene med dressing og sætte dem ind i ovnen som en slags Barbecue, lyder mere sandsynligt og lækkert, end bare kogt ribben???, for det synes jeg ikke smager af noget som helst. Men de skal være helt møre og måske i ovnen på grill med dressing, så er det super godt. Conny Larsen - 2008-05-29 23:09:26 Hvad er vetsin?, og hvor kan det købes. Lyder som om det er et krydderï? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne