Spinatsuppe med lime og chilibrød
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten ordnes og skæres i grove strimler. Løget hakkes fint og svitses i olie i en gryde. Bouillonen hældes i og suppen koges op. Osten smeltes i suppen, der koger op igen under konstant omrøring. Spinaten kommes i suppen, der tages fra pladen.
Suppen smages til med salt og peber. Chilibrød: Brødet ristes og gnides med hvidløg. Olien blandes med limeskal og chili og dryppes på brødet. |
|
Opskriften er vist 8060 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne