Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort)
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Oprindelsesland : Thailand Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pil hvidløgsfedet og hak det meget fint
Hvis du bruger frosne rejer så tø dem op og tør dem godt af (tør dem godt af så de ikke er våde!)
Bland resten af ingredienserne med hvidløget og lad dejen stå og hvile i ca. 10 min Varm olien op til den ryger Vend en reje i dejen så den er helt dækket. Læg den forsigtigt ned i den varme olie. Lad rejerne dybstege i olien i ca. 4 min. (vend dem en gang så de får ca. 2 min. på hver side) Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir (f.eks. køkkenrulle!) Spises med Sød chilisovs |
|
Opskriften er vist 70656 gange,
og udskrevet 1513 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (27 stemmer) |
|
Kommentarer Thea81 - 2013-02-13 18:53:46 De blev perfekte, nøjagtig som dem man får på den kinesiske, og det tog kun 25 min ialt. Det er ikke sidste gang at vi får sådan en forret Per - 2008-03-12 10:52:06 Olien må være til stegningen og skal ikke blandes i dejen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne