Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort)

Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :
Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort), billede 4 Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort), billede 1 Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort), billede 2 Dybstegte rejer i svøb (Gung chup baeng tort), billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
200 g.tigerrejer
 
1 nipgroft sort peber
1 nipfint salt
0.5 tsk.hvidt bagepulver
1 dl.hvedemel
1 fedhvidløg
1 dl.koldt vand
 
 Friture:
5 dl.vindruekerneolie
 
Opskrift:
Pil hvidløgsfedet og hak det meget fint Hvis du bruger frosne rejer så tø dem op og tør dem godt af (tør dem godt af så de ikke er våde!)

Bland resten af ingredienserne med hvidløget og lad dejen stå og hvile i ca. 10 min

Varm olien op til den ryger Vend en reje i dejen så den er helt dækket. Læg den forsigtigt ned i den varme olie. Lad rejerne dybstege i olien i ca. 4 min. (vend dem en gang så de får ca. 2 min. på hver side) Tag dem op med en hulske og lad dem dryppe af på fedtsugende papir (f.eks. køkkenrulle!)

Spises med Sød chilisovs





karakterer:
Opskriften er vist 70656 gange,
og udskrevet 1513 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-02-13 18:53:46
De blev perfekte, nøjagtig som dem man får på den kinesiske, og det tog kun 25 min ialt. Det er ikke sidste gang at vi får sådan en forret

  -   2008-03-12 10:52:06
Olien må være til stegningen og skal ikke blandes i dejen