Dybstegte kammuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Knus hvidløget og bland det med citron og persille ind i fedtstoffet, og det stilles koldt.
Kammuslingerne vendes i æg og rasp og dybstegte i den opvarmede olie til overfladen er sprød (ca. 3 min.). Citronsmørret smeltes i en lille gryde og det hældes over kammuslingerne der er anrettet på salatblade. |
|
Opskriften er vist 73141 gange,
og udskrevet 2216 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (38 stemmer) |
|
Kommentarer pjuske - 2011-05-27 13:51:12 Simpelthen super lækre. tak for opskriften :) Claus - 2010-11-26 13:08:17 Lækker ret. Muslingens smag er lidt neutral, men sovsen er fantastisk. Muslingerne skal tilberedes med omtanke, idet du arbejder med kogende olie. Vær opmærksom på tilpas temperatur og tilpas kogetid. Hurtig og lækker gæsteret. Velbekomme. Cille - 2009-01-07 18:02:13 Fantastisk mad! Selve muslingen smager ikke af så meget, men sovsen er simpelthen rettens finito. Et 10-tal herfra :D |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne