Dybstegte rejeboller
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rejerne tøs op og pilles, og den sorte streng fjernes ved at åbne rejerne i ryggen med et lille snit. Hak rejerne. Bland alle ingredienser grundigt.
Opvarm olie i en dyb pande eller gryde. Form farsen til kugler med en ske - lav dem ikke for store - og dybsteg dem i den varme olie, indtil de er gyldne. Skru lidt ned for varmen og steg ikke for mange ad gangen. Lav først en og smag på den, måske mandler der Sambal Oelek eller tiskesovs. Læg bollerne på sugende papir. De kan opvarmes i ovnen inden servering. Pynt med limebåde og server med salat og sød chilisauce - Ris kan også anvendes som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 42324 gange,
og udskrevet 407 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Holm - 2012-01-03 22:08:21 Denne opskrift på dybstegte rejeboller er kopieret ordret fra min kogebog 'Mere Thaikøkken', side 57. Udgivet på forlaget Klematis 1997 Per - 2010-08-22 14:41:19 Vi lavede en fiskefars af. 1 kg. torsk, 200 g. løg, 200 g. kogte kartofler, 4 spsk. mel, 2 æg, 1 dl. mælk/fløde, salt og peber. Brugte de 200 gram til rejebollerne og stegte resten på panden som fiskefrikadeller. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne