Dybstegte rejer og grøntsager
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Beignetdej:
Pisk æggeblommer skummende og tilsæt vand. Hvedemel, maizenamel og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Krydderierne tilsættes til sidst. Dejen skal være tyk, men den skal kunne forme sig om rejerne og grøntsagerne. Rens grøntsagerne og pluk blomkålen i små buketter. Eventuel skal fra rejerne fjernes. Varm rigeligt olie i en gryde. Tag en skefuld dej omkring hver grønsag eller reje og steg dem i olien til dejen er gylden. Lad de dybstegte rejer og grønsager afdryppe før de serveres. De smager godt med en lidt "hot" dressing af creme fraiche, friske ingefær og chili. |
|
Opskriften er vist 51376 gange,
og udskrevet 947 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer malikea - 2005-01-01 01:01:01 med er peebr og mer karry og 250g. chilipuder ovem i smaker det bedra... jaj sys! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne