Safran ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Sauter løgene i en gryde i smør, tilsæt risene og sauter dem med et par minutter, mens der røres. Tilsæt den kogende bouillon samt vinen, lidt efter lidt og spæd med væde hvis det bliver nødvendigt.
Tilsæt safrantrådene mod slutningen af kogningen. Risene skal have en ret løs konsistens. Smag til med parmesanost, salt og peber, når risene er møre. Tips: safran kan erstattes af gurkemeje. |
|
Opskriften er vist 22670 gange,
og udskrevet 320 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne