Kokoskogte jasminris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Thailand Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Skyl risene i tre hold vand og lad dem dryppe af. Kom ris, kokosmælk, vand, sukker og salt i en gryde med tætsluttende låg og sæt gryden over ved stærk varme. skru ned, når risene koger og lad dem stå ved lav varme. Rør af og til.
Kogetiden er 15 - 20 minutter. |
|
Opskriften er vist 30070 gange,
og udskrevet 524 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-02-23 14:29:18 Det lyder lækkert. Det vil jeg prøve |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne