Oksekød i karry

Oksekød i karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.oksekød
2 løg
2 fedhvidløg
 ingefær
2 nelliker
1 tomat
1 tsk.koriander
 et lille stykke kanelstang
1 spsk.blandede krydderier
 lidt hvid sesamfrø
2 spsk.karry
2 stk.karryblade
1 spsk.chilipulver
6 stk.casavanødder
1 tsk.paprika
2 spsk.kokosmælk
2 spsk.eddike
 olie
 vand efter behov
 salt
 peber
 sukker
 vetsin
 
 
Opskrift:
De blandede krydderier, casavanødder, ingefær, sesamfrø, hvidløg og løg stødes i en morter. Dette blandes med karrypulver, chillipulver, karryblade, koriander og stødes sammen.

En gryde varmes med olie og de stødte krydderier kommes i sammen med kanelstang og nelliker og brunes i ca. 5 min.
Herefter kommes oksekødet i - husk at omrøre konstant. Det steges i ca. 5 min., hvorefter der tilsættes vand. Sammen med vandet tilsættes 2 spsk eddike. Der tilsættes salt, peber, sukker, vetsin og paprika. Der lægges et låg over og det hele skal holdes langsomt kogende indtil kødet er kogt.

Når kødet er kogt kommes et par spsk kokosmælk i, og der slukkes for gryden og låget må ikke lægges på. Til sidst skæres tomaten i stykker og kommes i.

Tips:

Vetsin er det samme som "Det 3. Krydderi"





karakterer:
Opskriften er vist 34002 gange,
og udskrevet 488 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Vetsin er det samme som det 3. krydderi