Oksekød i karry
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Oprindelsesland : Kina Indsendt : |
|
|
De blandede krydderier, casavanødder, ingefær, sesamfrø, hvidløg og løg stødes i en morter.
Dette blandes med karrypulver, chillipulver, karryblade, koriander og stødes sammen.
En gryde varmes med olie og de stødte krydderier kommes i sammen med kanelstang og nelliker og brunes i ca. 5 min. Herefter kommes oksekødet i - husk at omrøre konstant. Det steges i ca. 5 min., hvorefter der tilsættes vand. Sammen med vandet tilsættes 2 spsk eddike. Der tilsættes salt, peber, sukker, vetsin og paprika. Der lægges et låg over og det hele skal holdes langsomt kogende indtil kødet er kogt. Når kødet er kogt kommes et par spsk kokosmælk i, og der slukkes for gryden og låget må ikke lægges på. Til sidst skæres tomaten i stykker og kommes i. Tips: Vetsin er det samme som "Det 3. Krydderi" |
|
Opskriften er vist 33992 gange,
og udskrevet 488 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 Vetsin er det samme som det 3. krydderi |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne