Chili ris - Chiliris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Hak chilipeberen fint og svits den i fedtstof sammen med karry i en gryde. Tilsæt ris og rist blandingen let.
Hæld bouillon ved, dæmp varmen og læg låg på. Kog risene ca. 20 minutter (se kogevejledning på pakken). Tips: Linser, kikærter, bønner eller andre tørrede bælgfrugter kan efter udblødning og kogning vendes i risene. Beregn ca. 20 gram pr. person |
|
Opskriften er vist 20748 gange,
og udskrevet 335 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne