Bouillonris med vilde ris

Bouillonris med vilde ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
60 g.vilde ris
5 dl.hønsebouillon
3 dl.lange ris
1 tsk.balsamicoeddike
 lidt koldt smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skyl de vilde ris med koldt vand gennem en finmasket sigte. Hæld dem i en gryde sammen med bouillon. Kog op og læg låg på. Lad dem småkoge 20 minutter.

Hæld de lange ris i, rør rundt og kog op. Læg igen låg på og lad blandingen småkoge 10-12 minutter. Væden skal næsten være helt opsuget. Virker blandingen for tør, så hæld en smule væde ved.

Tag gryden af varmen og lad risene trække 10-12 minutter. Smag til med peber, og måske en smule salt. Smag også til med lidt balsamico. Rør et par små smørklatter i og hæld risblandingen op i en skål.





karakterer:
Opskriften er vist 12740 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu