Bouillonris med vilde ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Skyl de vilde ris med koldt vand gennem en finmasket sigte. Hæld dem i en gryde sammen med bouillon. Kog op og læg låg på. Lad dem småkoge 20 minutter.
Hæld de lange ris i, rør rundt og kog op. Læg igen låg på og lad blandingen småkoge 10-12 minutter. Væden skal næsten være helt opsuget. Virker blandingen for tør, så hæld en smule væde ved. Tag gryden af varmen og lad risene trække 10-12 minutter. Smag til med peber, og måske en smule salt. Smag også til med lidt balsamico. Rør et par små smørklatter i og hæld risblandingen op i en skål. |
|
Opskriften er vist 12740 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne