Abrikosris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Oprindelsesland : Indien Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Løget hakkes fint, og svitses i olie - dog uden at de tager farve. Risene svitses med et kort øjeblik.
Bouillon, masala og abrikoser røres i. Simre under låg i ca. 12 minutter, trækker herefter i yderlig ca. 12 minutter. |
|
Opskriften er vist 28994 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-03-15 17:01:40 Lækkert! Og lige en klat smør oveni, når risene skal trække :-) mums mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne