Abrikosris

Abrikosris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Ris Tilbehør

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris

Oprindelsesland : Indien

IndienKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stort løg
1 spsk.olie
240 g.basmati eller parboiled ris
5 dl.grønsagsbouillon
1-2 tsk.masala
100 g.usvovlede halverede abrikoser
 
Opskrift:
Løget hakkes fint, og svitses i olie - dog uden at de tager farve. Risene svitses med et kort øjeblik.

Bouillon, masala og abrikoser røres i. Simre under låg i ca. 12 minutter, trækker herefter i yderlig ca. 12 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 28879 gange,
og udskrevet 486 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-15 17:01:40
Lækkert! Og lige en klat smør oveni, når risene skal trække :-) mums mums