Dybstegte ris
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Dybstegte ris – Ris, majsstivelse og æg røres sammen. Risblandingen lægges på en bageplade som er beklædt med bagepapir. Oven på risblandingen lægges endnu et stykke bagepapir, og blandingen rulles ud til en firkant på ca. 15 x 20 cm. Øverste lag bagepapir fjernes nu, og bagepladen stilles midt i ovnen ca. 30 minutter ved 150 grader.
Rispladerne skæres ud i 12 firkanter på ca. 5 x 5 cm. Opvarm fritureolien i en gryde, til den er meget varm. Rispladerne dybsteges til de er gyldenbrune. Risfirkanterne tages herefter op med en hulske og lægges på lidt køkkenrulle, så overskydende olie kan dryppe af |
|
Opskriften er vist 17644 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne