Dybstegte fiskekroketter

Dybstegte fiskekroketter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
450 g.fast hvid fiskefilet uden skind
125 g.kartoffelmel
0.5 dl.kokosmælk (eller vand)
 salt
 peber
1 spsk.friske korianderblade hakkede
1 tsk.presset hvidløg
1 sammenpisket æg
 lidt hvedemel til panering
 olie til dybstegning
 salatblade til pynt
 
Opskrift:
Fjern eventuelt ben fra fisken og skær den i små stykker. Blend fisken til en pasta sammen med kartoffelmel og kokosmælk, som tilsættes lidt efter lidt.

Rør fiskefarsen med salt, peber, hakkede koriander, hvidløg og æg. Sørg for at alt bliver godt blandet. Form fiskefarsen til 20 - 24 små kugler, som rulles i mel.

Varm olien i en wok eller en frituregryde, til den er 180 grader varm. Dybsteg fiskekroketterne i hold - steg dem i 3 - 4 minutter, eller til de er gyldenbrune. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og server dem straks på et leje af salatblade, eventuelt sammen med en krydret fiskesauce, til at dyppe fiskekroketterne i.





karakterer:
Opskriften er vist 15915 gange,
og udskrevet 278 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu