Dybstegte fiskekroketter
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Vietnam Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Fjern eventuelt ben fra fisken og skær den i små stykker. Blend fisken til en pasta sammen med kartoffelmel og kokosmælk, som tilsættes lidt efter lidt.
Rør fiskefarsen med salt, peber, hakkede koriander, hvidløg og æg. Sørg for at alt bliver godt blandet. Form fiskefarsen til 20 - 24 små kugler, som rulles i mel. Varm olien i en wok eller en frituregryde, til den er 180 grader varm. Dybsteg fiskekroketterne i hold - steg dem i 3 - 4 minutter, eller til de er gyldenbrune. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og server dem straks på et leje af salatblade, eventuelt sammen med en krydret fiskesauce, til at dyppe fiskekroketterne i. |
|
Opskriften er vist 15915 gange,
og udskrevet 278 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne