Dybstegte rejebrød

Dybstegte rejebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Vietnam

VietnamKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :     

Ingredienser:
225-300 g.rå pillede hakkede rejer
1 tsk.presset hvidløg
1 tsk.finthakket frisk ingefær
1 lille løg finthakket
1 sammenpisket æg
 salt
 peber
1 spsk.maizenamel
1 flute
3-4 spsk.sesamfrø
 olie til dybstegning (friturestegning)
 friske korianderblade hakket (til pynt)
 
Opskrift:
Rør en fars af rejer, hvidløg, ingefær, løg, æg, salt, peber og maizenamel. Stil den i køleskabet i mindst 2 timer.

Skær fluten i ca. 1/2 cm tykke skiver og smør et tykt lag rejefars på den ene side. Dyp denne side omhyggeligt i sesamfrø, så rejefarsen bliver helt dækket. Klap sesamfrøene godt fast til farsen med hånden.

Varm olien i en wok eller en frituregryde og dybsteg rejebrødene med den farserede nedad i flere hold i ca. 2 - 3 minutter, til de begynder at blive gyldenbrune rundt om kanterne. Tag dem op til afdrypning på køkkenrulle og server dem rygende varme, pyntet med korianderblade.





karakterer:
Opskriften er vist 20466 gange,
og udskrevet 340 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu