Dybstegte rejebrød
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Oprindelsesland : Vietnam Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Rør en fars af rejer, hvidløg, ingefær, løg, æg, salt, peber og maizenamel. Stil den i køleskabet i mindst 2 timer.
Skær fluten i ca. 1/2 cm tykke skiver og smør et tykt lag rejefars på den ene side. Dyp denne side omhyggeligt i sesamfrø, så rejefarsen bliver helt dækket. Klap sesamfrøene godt fast til farsen med hånden. Varm olien i en wok eller en frituregryde og dybsteg rejebrødene med den farserede nedad i flere hold i ca. 2 - 3 minutter, til de begynder at blive gyldenbrune rundt om kanterne. Tag dem op til afdrypning på køkkenrulle og server dem rygende varme, pyntet med korianderblade. |
|
Opskriften er vist 20418 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne