Dybstegt fisk dyppet i beignetdej
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk Oprindelsesland : Tyskland Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til dejen piskes sammen. De piskede æggehvider vendes forsigtigt i dejen. Dejen skal været ret tykflydende.
Fiskestykkerne tørres med køkkenrulle. Fritureolien opvarmes. Fiskestykkerne dyppes i dejen og steges i frituren.
Tages op, når de er gyldenbrune og sprøde og lægges til tørre på køkkenrulle.
|
|
Opskriften er vist 27550 gange,
og udskrevet 606 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne