Dybstegt makrel med persille-chili pesto
Hovedingrediens : MakrelFisk - Makrel Indsendt : Red : |
|
|
Rens makrellerne og befri dem for skind og ben. Skær fiskene ud i passende stykker og tør dem godt i køkkenrulle.
Beignet-dej: Pisk æggeblommerne skummende og tilsæt vand. Hvedemel, maizena og bagepulver blandes i æggeblommerne lidt ad gangen. Tilsæt salt og peber. Dejen skal være tyk, men den skal kunne forme sig om fisken. Varm rigeligt med olie i en gryde eller wok. Tag en skefuld dej omkring hvert stykke makrel og steg, til dejen er gylden. Varmen må ikke være så høj, at fisken bliver branket udvendigt, før den er mør indeni. Afdryp på fedtsugende papir eller køkkenrulle. Persille-chili pesto: Rist pinjekerner eller mandler tørre på en pande sammen med finthakket chili. Hak hvidløgsfedene og kom alle ingredienser i en blender. Blend til en blød puré og smag til med salt og peber. Server den dybstegte makrel med salat og fordel pestoen herover. |
|
Opskriften er vist 23531 gange,
og udskrevet 473 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Hesoe - 2012-10-29 18:26:18 Smager dejligt. En helt anderledes måde at få makrel på. Vi fik rugperler til, i stede for ris. Babydukken - 2010-03-17 16:32:14 Har kun lavet pestoen. Den smager super godt, men min fik en lidt underlig farve-? Men måske har jeg bare lavet den dårligt!! :) Conny - 2009-09-08 23:57:13 super-duper nem opskrift, og smager fantastisk. Laver man dobbelt portion af pestoen, kan den bruges ovenpå al slags pålæg. Jummi, jummi. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne