Bailey Is
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Karsten Pedersen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk de 2 Vaniljestænger, skrab kornene ud og kom det hele i en gryde. Tilsæt derefter fløde, blommer og flormelis. Varm blandingen igennem (må IKKE koge) under kraftig piskning, til det bliver en dejlig tyk cremet masse.
Lad den køle ned, men husk at røre i den af og til. Når den er kold smages den til med Baileys. (Husk at tage vaniljestængerne op). Sæt cremen i fryseren i et par timer til den bliver "let fast" tag den ud og vend den piskede fløde i og sæt den på frost igen til den er færdig. Tips: Man kan undlade Baileys og så har man en udmærket vaniljeis |
|
Opskriften er vist 169551 gange,
og udskrevet 3999 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (100 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-14 18:49:22 jeg har denne opskrift p baileys is... 8 æggeblommer, 1 liter piskefløde, 125 gr sukker, 1 dl whisky, 1 dl baileys, 75 g nougat. Smelt nougaten i whisky, men må ikke komme over 75 g, eller laves den som is normalt laves. Grunden til whisky og nougat skal i er at fløden tager meget af smagen af baileys´en. Har fået opskriften af en kok.... og den er bare god!!! Michelle - 2012-11-16 14:09:42 Nogle tips eller tricks til denne opskrift? :) den smukke - 2011-08-16 17:23:59 den er bare god nam nam det er bare guf :) du skulle lægge en opskrift på jordbær eller karemel is ud så ville du bare være perfekt <3 :) helle - 2011-06-21 14:49:08 lavede den i lørdags sammen med min datter øj det var lækkert :) Super-kok - 2011-05-07 13:23:22 Hvorfor står der først 6 dl piskefløde og senere 4 dl piskefløde ? uden nogen forklarning ? birgit - 2011-01-22 12:59:48 kogte den for længe fik den ikke cremet og den var ikke sjov at få i munden da den var meget kornet jeg tror at piskefløden skal varmes uden æggene og de skal først i når fløden er kold super is elsker - 2010-03-26 21:14:49 En bailey's er en karamel fløde med alkohol, den kan købes i butikken men mums en lækker is, man får jo ondt i maven med alt det man spiser ;o) anonym - 2010-02-10 08:55:31 hvad er en bailys Henriette - 2009-01-11 12:37:19 Isen smagte super godt, men fik den heller ikke til en tyk og cremet masse... Frøs den dog alligevel og det fungerede!! Men den er altså ret fed syns jeg... Men kan ligefrem mærke fløden i ganen.... Camilla - 2008-01-31 10:16:48 Pisket fløde? Er det flødeskum eller bare fløde der er pisket lidt? Eller er det bare piskefløde Lé Chef - 2006-12-29 16:08:19 Klasse-Is, men prøv med en halv flaske Baileys, det gør den endnu bedre :o) Mona - 2006-12-25 23:38:09 Skal man bruge piskefløde eller kaffefløde??? Lone - 2005-01-01 01:01:01 Hvornår er den "færdig" - altså hvilken konsistens skal den have ? :) - 2005-01-01 01:01:01 Den er rigtig god til en hygge aften med vennerne. Rikke - 2005-01-01 01:01:01 Lækker is! Jeg kombinerede den med en bund af chokoladekage og pyntede med marinerede pærer og kirsebær- et hit! Tina - 2005-01-01 01:01:01 super god, men jeg kan altså ikke få det til en dejlig tyk cremet masse. Den er kun tyk som fløde. Hvad gør jeg galt? Anina - 2005-01-01 01:01:01 Denne is er hermed blevet min favoritis! Nam! SpiniFex - 2005-01-01 01:01:01 Total god is.... det er bare guf mesterkok - 2005-01-01 01:01:01 namnam... den opskrift er bare god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne