Efterårslasagne
Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Sus Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Svits revet løg og hvidløg i lidt olie. Drys paprika og chili på, derefter kødet. Den revne gulerod, ketchup samt terning og vand hældes ved, og retten snurrer i ca. 15 min. uden låg. Smages til med salt og peber.
Hvidkål snittes fint og balanceres i letsaltet kogende vand i ca. 10 minutter og dryppes godt af. Læg et lag i bunden af et ovnfast fad, kødsaucen hældes over, og derefter et lag hvidkål igen. Herover hældes saucen, og evt. et par tomatskiver. I ovn ved 200 grader C. alm. ovn i 25 min. Serveres evt. med halve bagte kartofler og flutes. |
|
Opskriften er vist 198567 gange,
og udskrevet 5619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (155 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte - 2016-10-29 08:01:03 Kan den fryses?? Mathilde - 2015-09-16 19:40:42 Jeg lavede den med en veninde i weekenden - og det var super lækkert og meget mættende! Der var dog rigeligt med væde i og den smagte lige ostet nok til vores smag. Så vi nåede frem til, at vi nok kun ville bruge halvdelen af Mornaysaucen og så fordele den i lagene i stedet for kun at have den øverst. Derudover, havde vi også tilsat revet squash, hvilket gav en god fylde - men som andre også nævner, så kan man bruge alt mellem himmel og jord. Sofie - 2013-01-20 20:00:14 Den var god, og vil bestemt blive brugt igen :) vivi - 2009-09-13 11:56:23 synes den er for tynd, med ang. mængder. vi lavede med dobbelt køb, og også stadig der var for meget kål i forhold til kød. vi skulle nok have kogt kålen først. Søren - 2008-08-24 21:15:56 Ville bestemt bruge hakket tomat, Dolmio eller lign. istedet for Ketchup :s Bjarne M - 2008-02-17 09:01:53 Jeg har lavet retten flere gange, kødsovsen må ikke være for saftig, start med et lag kål ,2 fintrevet gulerødder, 3 fintrevet rå kartofler, så kødsovs og kål og slut med morneysovsen. min familie elsker retten vi vil give kareter 8. Natalie og Nanna - 2007-09-03 13:16:29 Vi skal lave retten her idag, vi er spændt på hvordan den smager, men det lyder god, og lige et navn til vejret !!! Annette - 2005-01-01 01:01:01 mam-mam.. vi har fået retten flere gange, Smager virkelig godt... Liselotte - 2005-01-01 01:01:01 Vi er en familie bestående af 2 børn og 2 voksne og alle syntes det var en dejlig ret så det er bestemt ikke sidste gang den er blevet lavet hjemme hos os. susanne - 2005-01-01 01:01:01 den smager godt, man kan komme hvad som helst i f.eks. majs eller gullerøder i eller hvad som helst man vil. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne