Aubergine purre Bulgarsk
Hovedingrediens : Grøntsager - Auberginer Oprindelsesland : Bulgarien Indsendt : |
|
|
Skræl auberginerne og skær dem i små stykker.
Steg dem på en meget varm pande i olie.
Tilsæt de terningskårne tomater og de knuste hvidløg.
Bland olien, vineddiken og auberginepastaen sammen med salt, og server på en lille tallerken og pynt med finthakket persille.
Ristet brød eller nybagt brødboller gør sig fint her, sammen med et krus herligt afkølet øl. |
|
Opskriften er vist 28169 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-09-24 10:48:30 Hvad med persillen? Serveres retten kold eller varm? Marianne - 2008-07-31 10:35:09 hvad med peberfrugterne???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne