Kinesisk vegetarsuppe med æggetråde

Kinesisk vegetarsuppe med æggetråde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - Grøntsagssuppe Grøntsagssupper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Skalotteløg

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2.5 l.vegetargrundsuppe
100 g.gulerødder
50 g.rødløg
100 g.skalotteløg / forårsløg
1 stilkcitrongræs
10 g.frisk ingefær
2 fedhvidløg
1 rødpeberfrugt
25 g.sukkerærter
2 tomater
1 æg
2 dl.Sesamolie
1 bundtkinesisk persille
 friske koriander
 salt
 peber
 
Opskrift:
Alle grøntsagerne skrælles, vaskes og skylles. Snittes med skrå snit i tynde stykker.

I en tykbundet gryde eller wok med god plads opvarmes sesamolien til den er rygende og heri svitses grøntsagerne hurtigt.

Påhældes vegetargrundsuppen, koges op og skummes. Et helt æg røres sammen med lidt vand.

En spidssigte holdes hen over den kogende suppe og æggemassen hældes i spidssigten samtidig med at sigten bevæges hen over suppen. Æggemassen vil nu koagulere og fordele sig i suppen.

Til sidst kommes de friskhakkede koriander på suppen og der serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 22811 gange,
og udskrevet 408 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-08-26 00:32:51
Hvor kan man få kinesisk persille, har forsøgt i de 2 absolutte kiniske forretninger vi har i Århus med et bredt sortiment - uden held. Kan dansk persille, og evt. lidt mere hvidløg ikke bruges? eller med lidt chilli i?

  -   2010-01-08 17:17:25
2 dl olie, er det ikke lidt for meget til en suppe ?