Kinesisk vegetarsuppe med æggetråde
Hovedingrediens : Rodfrugter - Skalotteløg Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Alle grøntsagerne skrælles, vaskes og skylles. Snittes med skrå snit i tynde stykker.
I en tykbundet gryde eller wok med god plads opvarmes sesamolien til den er rygende og heri svitses grøntsagerne hurtigt. Påhældes vegetargrundsuppen, koges op og skummes. Et helt æg røres sammen med lidt vand. En spidssigte holdes hen over den kogende suppe og æggemassen hældes i spidssigten samtidig med at sigten bevæges hen over suppen. Æggemassen vil nu koagulere og fordele sig i suppen. Til sidst kommes de friskhakkede koriander på suppen og der serveres straks. |
|
Opskriften er vist 22861 gange,
og udskrevet 410 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-08-26 00:32:51 Hvor kan man få kinesisk persille, har forsøgt i de 2 absolutte kiniske forretninger vi har i Århus med et bredt sortiment - uden held. Kan dansk persille, og evt. lidt mere hvidløg ikke bruges? eller med lidt chilli i? anonym - 2010-01-08 17:17:25 2 dl olie, er det ikke lidt for meget til en suppe ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne