Tarator suppe
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Oprindelsesland : Bulgarien Indsendt : Red : |
|
|
Varm yoghurten op, tilsæt hvidløg, valnød og salt, der er blandet sammen. Tilsæt til sidst det fint hakkede agurk og dild.
Suppen kan fortyndes med vand efter smag.
|
|
Opskriften er vist 13079 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Laura - 2005-01-01 01:01:01 har været i i Bulgarien hele sommerferien det smager mums når man venner sig til det og det er ret sjovt at det er en kold suppe men smag den den er god Laura - 2005-01-01 01:01:01 I skal smage det |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne