Rødbedebrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Mel, salt, rødbeder, valnødder, appelsinskal og muskatnød blandes i en skål.
I en anden skål blandes det lunkne vand med olie og honning, og gæren opløses heri. Væsken hældes i melblandingen, og dejen æltes til den er glat og elastisk. Stilles til hævning i ca. 1/2 time, til den er hævet til dobbelt størrelse. Dejen æltes igen og formes til et rundt brød, som lægges på en bageplade. Stilles lunt til efterhævning i ca. 20 minutter. Der ridses et kryds i brødet, som bages i en forvarmet ovn ved ca. 220 grader i ca. 1/2 time. |
|
Opskriften er vist 23284 gange,
og udskrevet 782 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (10 stemmer) |
|
Kommentarer drth - 2013-03-08 23:48:24 Når brødet kommer ud af ovnen, så dæk det til med et fugtig viskestykke, da det gør det endnu bedre sille - 2007-02-19 18:56:06 det smager super godt....... prøv det : ) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne