Kinesiske Kyllingevinger med ingefær
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingevinge Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Fjern det yderste led af vingerne og kog dem til hønsebouillon.
Skær vingerne i to dele.
Bland hvidløg, ingefær, citronsaft, soyasauce, honning og chillipulver.
Dæk vingerne med marinaden og stilles koldt natten over.
Forvarm ovnen til 220 grader. Tag vingerne op af marinaden og læg dem i et enkelt lag på bradepanden. Steg vingerne ca. 20 - 25 min. Dryp dem flere gange med marinaden, til den er brugt. Læg vingerne på et fad og hold dem varme. Hæld hønsebouillon i bradepanden og kog den ind, til den er siurpsagtig og hæld denne sauce over hver vinge. Serveres rygende varme med citronbåde. |
|
Opskriften er vist 28613 gange,
og udskrevet 397 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne