Markaronigratin med kalkunbacon
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Markaroni Indsendt af : Tina Egebjerg Indsendt : |
|
|
Skær baconskiverne i smalle strimler og rist dem på en pande i den varme olie. Læg dem over på et stykke køkkenrulle. Skær gulerødderne i skiver. Fjern stilk og frøstol fra peberfrugterne og skær dem i strimler. Flæk Courgetterne to gange på langs og skær dem i terninger. bland urterne og rist dem i olien fra baconen under omrøring i 4-5 minutter. krydr dem med salt og peber. Bræk makaronien i mindre stykker og kom dem i en gryde med letsaltet vand. Lad dem koge i 10 minutter. Rør, så de ikker klæber sammen. Hæld vandet fra. Kom dem i et ovnfast fad og bland med urterne. Drys det med baconen.
Bag smør og mel sammen og pisk mælken i lidt efter lidt. Lad det koge igennem, tag gryden af og rør æggene i et ad gangen. Krydr opbagningen mad salt og peber, fordel den over fadet og drys med ost. Bag retten på næstnederste rille i ovnen i ca. 50 mim. ved 190 grader. Server straks.
|
|
Opskriften er vist 8923 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne