Rød gullash med okseribber
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet skæres i tern på 2-3 cm.
Kød og løg brunes godt i lidt olie.
Tilsæt paprika, tomatpure, salt og vand så det lige dækker.
Koges til kødet er mørt ca. 1½ time.
Tilsæt evt. ekstra vand undervejs, må ikke koge tør.
Når kødet er mørt tilsættes champignoner i halve eller kvarte, alt efter størrelse og koges med et par minutter. Tilsæt piskefløde og jævn med meljævning og smag til sidst til med salt. |
|
Opskriften er vist 8344 gange,
og udskrevet 108 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne