Vildandebryst med aubergine- og squashlasagne
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
Ænderne renses, skylles, tørres og krydres. Brunes af i smør, sættes i en varm ovn ved 200 grader C. i 25 minutter. Brystet skæres fra lige inden serveringen. Vildtbouillon, appelsinsaft og -skal koges sammen. Ingefær og soja tilsættes. Koges ned med halvdelen af smørret. Jævnes med maizena. Pisk resten af smørret i, smag til med krydderier. Æblerne skæres i både, svitses af i fedt sammen med tyttebær - kom lidt sukker på.
Anretning: Æblerne og tyttebær kommes i bunden af tallerkenen, andebryst skæres ud i tynde skiver, saucen hældes over. Aubergine- og squashlasagne: Skær auberginen og squash i skiver og rist dem på en hed pande i rigelig olie. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Krydr med salt og peber. Skær et kryds i tomaterne med en skarp kniv og giv dem et hurtigt opkog. Læg dem i koldt vand og skær dem i tern. Fyld kokotterne lagvis med aubergine, squash og tomat indtil de er fyldt op. Stil formene i en varm ovn ved 200 grader C. i ca. 8 minutter. Vend formen ud på en tallerken eller fadet, hvor retten skal serveres. |
|
Opskriften er vist 12842 gange,
og udskrevet 247 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne