Vildtsovs ã
Kilde : Jagtforeningen ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole Indsendt : |
|
|
Bring fonden i kog
Smelt osten og geléen i
Lad simre i et par minutter
Tilsæt kulør
Tilsæt et squiz portvin. Smag til med salt.
Jævn med maizena hvis nødvendigt. Alternativt kan man koge sovsen ind, men det giver en meget kraftig smag, og ikke så meget sovs.
|
|
Opskriften er vist 16865 gange,
og udskrevet 476 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne