Vildt suppe med kødboller
Hovedingrediens : Øvrigt Vildt - Diverse dyrevildt Kilde : Jagtforeningen ved Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole Indsendt : |
|
|
Vildtfond (kan koges på forhånd)
Kom ben og andet i et fad og brun det i ovnen ved 225° i 25 min.
Gør urterne i stand. De skæres i små stykker, og hvidløget hakkes groft. Svits det i smørret, og hæld rødvinen på. Lad simre i et par minutter.
Kom vildtben og resten undtagen salt i. Hæld koldt vand på til det dækker. Kog op, skum grundigt af, og tilsæt salt.
Kog (ikke bullerkogning!) i 2-3 timer indtil kødet slipper benene.
Sigt fonden, og kog ind til ca 1,5 liter.
Kastanjer Rids et kryds i toppen af kastanjerne og bag dem i en 200° varm ovn i ca 15 minutter. Tag kastanjerne ud af deres skal og skær i 1/8-dele Færdiggøring af suppe Kog sherry ind til ca det halve, kom suppen på, hæld kastanjer i og kog i ca 10 minutter. Blend suppen. Smag til med salt og peber. Tilsæt vildtkød og kog videre i ca 10 minutter. Kødboller Rør det hakkede kød sammen med mel, æg, fløde, salt og peber. Lad dejen hvile i ca 20 minutter. Kog ca 1 liter saltet vand. Pocher bollerne heri indtil de er faste og flyder. Når suppen skal serveres, tilsættes kødbollerne, og en lille klat smør. Serveres med flutes. |
|
Opskriften er vist 22063 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne