Brieost med tyttebær i fillodej

Brieost med tyttebær i fillodej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Ukendt oprindelseslandKilde : Hørsholm og omegns jagtforening

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.brieost
150 g.tyttebærsyltetøj
4-8 skiveroptøet fillodej afhængig af størrelsen
 Purløg
 
Opskrift:
Skær den optøede filloldej i firkanter, ca. 15 x 15 cm.

Blanchér purløget et par sekunder og lad dem dryppe godt af.

Læg et stykke brieost på hver dejfirkant og kom 1 ts. tyttebærsyltetøj ovenpå.

De 4 dejhjørner lukkes over ost/syltetøj som en pengepose og bindes med en stilk purløg.

Ostepakkerne sættes på en bageplade beklædt med bagepapir og derefter i køleskabet. De kan laves flere timer i forvejen.

Ovnen varmes op til 200 grader og ostepakkerne bages i ca. 4 min.





karakterer:
Opskriften er vist 16413 gange,
og udskrevet 309 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-25 08:22:10
Den dag jeg skulle lave desserten, kunne jeg ikke opdrive filodej, så jeg brugte istedet for butterdej med et rigtig godt resultat.