Brieost med tyttebær i fillodej
Hovedingrediens : Oste - Diverse oste Kilde : Hørsholm og omegns jagtforening Indsendt : Red : |
|
|
Skær den optøede filloldej i firkanter, ca. 15 x 15 cm.
Blanchér purløget et par sekunder og lad dem dryppe godt af. Læg et stykke brieost på hver dejfirkant og kom 1 ts. tyttebærsyltetøj ovenpå. De 4 dejhjørner lukkes over ost/syltetøj som en pengepose og bindes med en stilk purløg. Ostepakkerne sættes på en bageplade beklædt med bagepapir og derefter i køleskabet. De kan laves flere timer i forvejen. Ovnen varmes op til 200 grader og ostepakkerne bages i ca. 4 min. |
|
Opskriften er vist 16500 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Kamilla - 2008-04-25 08:22:10 Den dag jeg skulle lave desserten, kunne jeg ikke opdrive filodej, så jeg brugte istedet for butterdej med et rigtig godt resultat. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne