Vildandetournedos med spinat-timballe og svampesauce
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Kilde : Hørsholm og omegns jagtforening Indsendt : Red : |
|
|
Andebrysterne skæres fra brystbenet. Resten af anden kan man koge fond eller fumet på. Brysterne krydres med salt og peber og lægges sammen to og to, med skindsiden udad. De ombindes med store ferske spækskiver med bomuldssnor.
Brysterne intervalsteges i ovnen ved 190 grader, det vil sige, at de steger i 8 min., hviler i 8 min., steger i 8 min. og hviler i 8 min. Ved serveringen skæres kødet i skiver på tværs. Rødbederne koges, befries for skind, rives groft, vendes i honning og eddike og presses ned i 4 runde portionsforme. Den rensede spinat vendes i smør og smages til med salt og peber. Hældes over i en sigte og væden presses ud. Et fed hvidløg hakkes og vendes i. Det presses ned oveni formene med rødbede. Ved serveringen vendes de ud på tellerkerne. De istandgjorte svampe svitses i smør. Rødvin hældes over og koges langsomt ned. Fumeten tilsættes og saucen koges yderligere ind. Servér evt. med ovnstegte kartoffelbåde. |
|
Opskriften er vist 14620 gange,
og udskrevet 391 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne