Amerikansk birkes-kage
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Birkes Oprindelsesland : Amerika Kilde : Hørsholm og omegns jagtforening Indsendt : Red : |
|
|
Hæld mælken over de blå birkes, og lad dem stå ½ time.
Pisk æg og sukker godt med en el-pisker og riv marcipanen i. Pisk igen Smelt smørret, lad det svale af, og pisk i det i. Sigt mel og bagepulver sammen, og rør det i, skiftevis med mælk og birkes. Smør en springform godt, og drys fint med mel. Klip en bund af bagepapir og læg den i bunden af formen, så er kagen lettere at løfte over på et fad bagefter. Kom dejen i. Bag kagen midt i ovnen, i en 200 0 varm ovn i 30-35 min. Den skal føles fast, når man trykker på den. Køl den af. Rør glasuren og fordel den på kagen. Pynt med reven appelsinskal. |
|
Opskriften er vist 19893 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (22 stemmer) |
|
Kommentarer anne bech - 2005-01-01 01:01:01 spændende at se på - tam smag |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne