Kartoffelmos med enebær
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Kilde : Hørsholm og omegns jagtforening Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skræl kartoflerne og kog dem møre i usaltet vand.
De kogte kartofler blendes med smør og evt. lidt kogevand. Smag til med knust enebær, salt & peber. |
|
Opskriften er vist 20639 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne